Välkommen på utbildning!

Ledarpraktikan i Halland

onsdagen den 20:e november 2019 - torsdagen den 21:e november 2019 | 09:00 - 17:00 | Tiraholms Fisk, Hotell och Konferens i Unnaryd
Nu finns åter möjligheten att ta plats i Ledarpraktikan, ett nationellt ledarskapskoncept som vänder sig till dig som driver egen verksamhet eller är anställd på en ledande befattning. Konceptet baserar sig på den praktiska boken Ledarpraktikan och bygger på tre gemensamma nätverksträffar med enskild coachning mellan träffarna.
 

Utvecklas i rollen som ledare

Är du redo att ta nästa kliv och växa i din roll som ledare?
 
Ledarpraktikan är ett nationellt utvecklingskoncept som vänder sig till dig som driver egen verksamhet, eller är anställd och har en ledande befattning. Genom Ledarpraktikan får du chans att ta nästa steg framåt i ditt ledarskap. Konceptet baserar sig på den praktiska handledarboken Ledapraktikan och bygger på tre gemensamma nätverksträffar med enskild coachning mellan träffarna. Ledarpraktikan är baserad på lantbruksföretagarens behov och utmaningar. Teori och praktik varvas så att du på ett praktiskt sätt får lära dig att leda dig själv, dina medarbetare och din verksamhet. Konceptets upplägg och material är framtaget för lantbruksföretagare i samverkan mellan rådgivare, forskare och lantbrukare.
 
• Träff 1: Konsten att leda sig själv
• Träff 2: Konsten att leda andra
• Träff 3: Konsten att leda sin verksamhet
 
TID OCH PLATS
onsdagen den 20:e november 2019, 09:00 - torsdagen den 21:e november 2019, 17:00
Tiraholms Fisk, Hotell och Konferens, Tiraholm, Unnaryd
 
KOSTNAD OCH ANMÄLAN
Tack vare stöd från Landsbygdsprogrammet är priset 25 000 kronor per deltagare. Totalt 6 dagars utbildning med individuell coachning ingår. Viss kostnad för kost och logi tillkommer.
Bindande anmälan till ansvarig ledarpraktikercoach. Max 12 deltagare per omgång (först till kvarn).
Anmäl dig senast 18 november 2019.
 
Samma utbildning kommer även att arrangeras i Västra Götaland, 4-5 december. Läs mer här!
 
Har du frågor angående utbildningen var vänlig kontakta Helena Börjesson,  helena.borjesson@lrfkonsult.se, +46 511 34 58 44 eller Katarina Steen, Växa Sverige 010-471 05 07, katarina.steen@vxa.se
 
Varmt välkommen önskar LRF Konsult och Växa Sverige!